Продавець Badden.com.ua інтернет магазин чоловічого та жіночого взуття великих розмірів розвиває свій бізнес на Prom.ua 8 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
822 відгуків
Зимове чоловіче взуття великих розмірів - від 2594 грнКупити

ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ

Оновлено 15.05.23

Ця Угода про конфіденційність розроблена відповідно до вимог законодавства України, зокрема Закону "Про захист персональних даних" та інших відповідних нормативних актів. Ці нормативи регулюють правові відносини, пов'язані зі збором, обробкою та зберіганням персональних даних, а також захищають права громадян на невтручання в особисте життя та самовираження.

Онлайн-магазин Badden.com.ua ФОП Корчебна Наталія Олександрівна, з метою покращення взаємовідносин зі своїми клієнтами та забезпечення надійного захисту їх персональних даних, підготував дану Угоду про конфіденційність (політику конфіденційності) та умови користування веб-сайтом https://badden.com.ua, який надалі будемо називати "сайтом". Будь ласка, прочитайте цю сторінку уважно, оскільки міститься важлива інформація для вас як користувача сайту.

 

1. ВИЗНАЧЕННЯ ТЕРМІНІВ

1.1 У цій Політиці конфіденційності використовуються такі терміни:

1.1.1. «Адміністрація сайту Інтернет-магазину (далі - Адміністрація сайту)» - це уповноважені співробітники, що керують сайтом від імені інтернет-магазину Badden.com.ua. Вони відповідають за обробку персональних даних, визначають цілі обробки персональних даних, види персональних даних, що обробляються, а також дії та операції, які виконуються з персональними даними.

1.1.2. «Персональні дані» - будь-яка інформація, яка безпосередньо або опосередковано відноситься до певної фізичної особи (суб'єкта персональних даних) і дозволяє її ідентифікувати.

1.1.3. «Обробка персональних даних» - будь-яка дія або послідовність дій, які виконуються з персональними даними з використанням або без використання засобів автоматизації, включаючи збір, запис, організацію, зберігання, адаптацію, зміну, витяг, використання, передачу, поширення або іншу доступну форму доступу, упорядкування або комбінування, блокування, видалення або знищення.

1.1.4. «Конфіденційність персональних даних» - зобов'язання Адміністрації та інших осіб, які мають доступ до персональних даних, не розкривати їх без згоди суб'єкта

 

2. ПРЕДМЕТ ПОЛІТИКИ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ

2.1. Використовуючи наш сайт або здійснюючи покупки товарів, а також відповідаючи на необхідні запитання у формі реєстрації та оформлення покупки, ви підтверджуєте, що надаєте згоду Інтернет-магазину Badden.com.ua та його уповноваженим особам на обробку ваших персональних даних, а також підтверджуєте, що ви є повнолітньою особою.

2.2. Ви надаєте згоду Адміністрації сайту на обробку отриманих даних, включаючи збір, систематизацію, зберігання, оновлення, використання, передачу, анонімізацію, блокування та видалення персональних даних, які ви надаєте у формі реєстрації з метою формування бази даних користувачів, складання статистичних звітів, проведення маркетингових досліджень, а також забезпечення взаємодії з вами, включаючи надсилання SMS-повідомлень і електронних листів, якщо ви не відкликатимете свою згоду.

2.3. Ви погоджуєтеся з тим, що Адміністрація сайту може звертатися до вас безпосередньо за допомогою різних засобів зв'язку, таких як поштова розсилка, електронна пошта, Інтернет, телефон та інші.

2.4. Персональні дані, які можуть бути оброблені згідно з цією Політикою конфіденційності, включають, але не обмежую

 

3. МЕТА ЗБОРУ ТА ОБРОБКИ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

3.1. Ми використовуємо персональну інформацію користувачів інтернет-магазину Badden.com.ua з такими цілями:

3.1.1. Для ідентифікації зареєстрованого користувача на нашому сайті та забезпечення оформлення замовлення і/або укладання дистанційного договору купівлі-продажу товару з ним.

3.1.2. Для надання ефективної підтримки клієнтів.

3.1.3. Для надання персоналізованих сервісів користувачам.

3.1.4. Для зв'язку з користувачем, включаючи спрямування повідомлень, запитів та інформації, що стосуються використання наших сервісів, надання послуг, а також обробки запитів і заявок від користувача.

3.1.5. Для поліпшення якості послуг, зручності їх використання, розробки нових сервісів та послуг.

3.1.6. Для надання інформації про товари та послуги, які пропонуються ТМ "MEGASPORT", а також про рекламні акції, що проводяться нами, відповідей на запити та виконання наших зобов'язань перед споживачами товарів і послуг.

3.1.7. Для проведення статистичних та інших досліджень на основі анонімізованих даних.

 

4. КАТЕГОРІЇ ЗІБРАНИХ ДАНИХ

4.1. Ми збираємо такі категорії персональних даних, самостійно або через треті особи: файли "cookie" та дані про використання мережевих ресурсів.

4.2. Персональні дані можуть бути надані користувачем самостійно або збиратися автоматично сайтом під час його використання.

Якщо не зазначено інше, наш сайт https://badden.com.ua/ використовує файли "cookie" (або інші засоби відстеження) для ідентифікації користувачів та запам'ятовування їхніх глобальних налаштувань виключно для надання вимаганої користувачем послуги.

4.3. Користувачі несуть відповідальність за персональні дані третіх осіб, які вони отримують, публікують або передають іншим особам під час використання сайту, та підтверджують, що вони мають згоду третьої особи на передачу цих даних власнику сайту.

 

5. СПОСОБИ І ТЕРМІНИ ОБРОБКИ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

5.1. Ми обробляємо персональні дані користувача без обмежень щодо терміну, використовуючи законні методи, включаючи інформаційні системи персональних даних з використанням автоматизованих засобів або без них.

5.2. Користувач погоджується з тим, що адміністрація сайту має право передавати його персональні дані третім особам, таким як кур'єрські служби, організації поштового зв'язку та оператори електрозв'язку, виключно з метою виконання замовлення, оформленого на сайті інтернет-магазину Badden.com.ua, включаючи доставку товару.

 

6.ПРАВА КОРИСТУВАЧІВ

6.1. Користувачі мають такі права:

6.1.1. Запитати, чи були збережені їх персональні дані.

6.1.2. Звернутися до адміністрації сайту, щоб дізнатися про зміст і походження цих даних.

6.1.3. Перевірити достовірність своїх даних або попросити їх доповнити.

6.1.4. Видалити, оновити або виправити свої дані.

6.1.5. Перетворити свої дані в формат, що забезпечує анонімність.

6.1.6. Заблокувати будь-які дані, що зберігаються порушенням закону.

6.1.7. Виступити проти обробки своїх даних на всіх законних підставах.

6.2. Відповідні запити слід направляти адміністрації сайту за адресою, вказаною в контактних відомостях на сайті

 

7. ПОЛІТИКА ВІДНОСНО ФАЙЛІВ COOKIE

7.1. Наш веб-сайт збирає інформацію про ваші відвідування з метою отримання статистичних даних про відвідування та ефективність використання, а також для персоналізації та адаптації до інтересів кожного користувача. Ми використовуємо різні технології для цих цілей, одна з яких - файли cookie. Це дані, які наш веб-сайт може надіслати на ваш браузер і зберегти на вашому комп'ютері для подальшої ідентифікації вас нашим веб-сайтом.

7.2. Файли cookie використовуються для оцінки ефективності наших веб-сайтів (наприклад, для вимірювання кількості відвідувачів та тривалості їх перебування на сайті), виявлення найбільш цікавих тем і сторінок, а також для полегшення навігації та використання сайту без збору будь-якої особистої інформації. Крім того, файли cookie можуть бути використані для персоналізації на основі вашого попереднього досвіду взаємодії з нашим сайтом та вашими вподобаннями. З часом ця інформація допомагає нам поліпшувати ваш досвід.

 

8. БЕЗПЕКА ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

8.1. Ми, команда інтернет-магазину Badden.com.ua, забезпечуємо необхідні організаційні та технічні заходи для захисту персональної інформації Користувача від несанкціонованого або випадкового доступу, втрати, спотворення, блокування, копіювання, поширення та інших недозволених дій третіх осіб.

8.2. Ця Політика конфіденційності застосовується лише до нашого веб-сайту, інтернет-магазину Badden.com.ua". Якщо Користувач переходить за посиланнями, розміщеними на нашому сайті, на ресурси третіх осіб, інтернет-магазин не несе відповідальності за їхні дії.

8.3. Персональні дані Користувача можуть використовуватись у правових процедурах, включаючи судові засідання або етапи, що передують можливому судовому зверненню, якщо сайт або послуги використовуються неправомірно.

Користувач повинен розуміти, що адміністрація сайту може бути змушена надати персональні дані відповідно до вимог органів державної влади.

 

9. ДОДАТКОВА ІНФОРМАЦІЯ ПРО ПЕРСОНАЛЬНІ ДАНІ КОРИСТУВАЧА

9.1. Крім вказаних у цих положеннях забезпечення конфіденційності персональних даних, наш сайт може надавати Користувачу додаткову і контекстуальну інформацію, що стосується конкретних послуг і сервісів або збору і обробки персональних даних, якщо вона запрошена Користувачем.

9.2. Для забезпечення нормальної роботи сайту та його технічного обслуговування, наш сайт та сторонні сервіси можуть використовувати файли, в яких реєструється взаємодія сайту з Користувачами (системні журнали), або використовувати інші персональні дані, такі як IP-адреса.

 

10. ДОДАТКОВІ УМОВИ

10.1. Адміністрація сайту має право вносити зміни до цієї Політики конфіденційності без згоди Користувача.

10.2. Нова Політика конфіденційності набуває чинності з моменту її розміщення на нашому сайті, якщо інше не передбачено в новій редакції Політики конфіденційності.

10.3. У разі незгоди з будь-якими змінами, внесеними до Політики, Користувач повинен припинити використання сайту та може звернутися до адміністрації сайту з вимогою видалення його персональних даних.

 

 

 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner